• by: Admin
  • October 5th, 2020
  • Category: Finance

Oktober 2020: Start wegenwerken


Wegenwerken op de Brugsebaan richting OptimaT die in totaal 18 maanden zullen duren. Er worden rioleringswerken uitgevoerd, er komen verkeerslichten zowel waar nu het rondpunt is en waar de Kortemarkstraat de Brugseebaan kruist.

Start wegenwerken Brugsebaan

Grote wegenwerken Brugsebaan – kruispunt Kortemarkstraat / rond punt

Er zijn grote werken gestart op de Brugsebaan die in totaal 18 maanden zullen duren. Er worden rioleringswerken uitgevoerd, er komen verkeerslichten zowel waar nu het rondpunt is en waar de Kortemarkstraat de Brugsebaan kruist.

De werken zullen gebeuren in verschillende fases. We zullen telkens de verschillende fases aankondigen wanneer het zover is.

Van maandag 05/10 tot 22/11: Fase 2a
De Brugsebaan tussen de Kortemarkstraat en de helling van de spoorbrug

Je kan niet meer langs de Brugsebaan van Torhout naar OptimaT. Je volgt de omleiding langs de E403 om naar OptimaT te komen.
Als je vanaf het rondpunt komt dan kan je richting OptimaT rijden, ook na het werk kan je langs de Brugsebaan terug naar Torhout.

Van vrijdag 30/10 tot 15/01/2021 : Fase 3

Voor Fase 3 blijft de omleiding gelijk, het enige dat anders is met de vorige fase is dat ze dan al op de het kruispunt van de Kortemarkstraat zullen werken.
Maar in die fase kunnen we nog altijd richting Torhout.


Bevraging


Helpt u mee? Wij horen graag uw mening over onze diensten.

Contacteer ons


OptimaT wil zich profileren als een up-to-date toeleveringsbedrijf met tal van performante activiteiten in diverse sectoren.