• by: Admin
  • April 17th, 2020
  • Category: Finance

OptimaT is ondertussen deels terug actief in meerdere afdelingen


Maatwerkbedrijf OptimaT is ondertussen opnieuw deels actief in verschillende afdeling mits het in acht nemen van alle noodzakelijke maatregelen.

OptimaT is ondertussen deels terug actief in meerdere afdelingen


Maatwerkbedrijf OptimaT is ondertussen opnieuw deels actief in verschillende afdelingen mits het in acht nemen van alle noodzakelijke maatregelen.
We willen in deze onze verantwoordelijkheid opnemen tegenover al onze medewerkers, hun familie en de volledige maatschappij, zodoende volop mee te helpen aan de indamming van het virus. We hebben de werkposten aangepast rekening houdend met de social distance regel van 1,5 m. Alsook zijn er ontsmetting, handhygiƫne en andere maatregelen voorzien zodat we de gezondheid van onze werknemers en iedereen verder maximaal blijven beschermen.

Voorlopig is extern bezoek op de werkvloer niet toegestaan. We helpen u zeker verder met al uw vragen via ons e-mailadres Info@OptimaT.be of via het algemeen telefoonnummer.

Een verdere totale doorstart hangt echter af van de evolutie van het virus en de maatregelen van de overheid.

OptimaT zal zich inzetten om over deze beslissing en toekomstige maatregelen zeer duidelijk te communiceren met alle klanten en andere betrokken partijen.

We rekenen op uw begrip voor deze maatregelen in deze uitzonderlijke omstandigheden.
Alvast bedankt.

Bevraging


Helpt u mee? Wij horen graag uw mening over onze diensten.

Contacteer ons


OptimaT wil zich profileren als een up-to-date toeleveringsbedrijf met tal van performante activiteiten in diverse sectoren.