• by: Admin
  • October 16th, 2020
  • Category: Finance

Oktober 2020: Gloednieuwe ponsmachine van Trumpf zorgt voor extra flexibiliteit naar onze klanten


OptimaT mag deze week een nieuwe ponsmachine van Trumpf in gebruik nemen. Het innovatief stukje mechaniek is de nieuwe aanwinst in de metaalafdeling en zal er onze medewerkers bijstaan in het bewerken van metaal naar de wensen van de klant.

Gloednieuwe ponsmachine zorgt voor extra flexibiliteit naar onze klanten

OptimaT mag deze week een nieuwe ponsmachine in gebruik nemen. Het innovatief stukje mechaniek is de nieuwe aanwinst in de metaalafdeling en zal er onze medewerkers bijstaan in het bewerken van metaal naar de wensen van de klant.

Dit zware gereedschap kan een grote variatie aan handelingen uitvoeren. Naast het ponsen biedt de machine de mogelijkheid om stukken plaat om te vormen of schroefdraden aan te brengen. De ponskop kan het gereedschap in elke gewenste hoek draaien, waardoor de insteltijden verminderd worden en de productiviteit verhoogt. Nieuwe technologie├źn zorgen voor een zeer hoge nauwkeurigheid, procesveiligheid en energie-effici├źntie. Werkstukken kunnen met een gelijkmatige, aanzetvrije snijrand worden gemaakt en bewerkingen van binnenuitsnijdingen en buitencontouren kunnen in een willekeurige hoekpositie. Daarboven zorgen hoge bewerkingssnelheden voor een reductie in bewerkingsduur. De nieuwe mogelijkheden met dit innovatief staaltje apparatuur zijn eindeloos.

In de metaalafdeling beschikken we over een uitgebreid machine park. We combineren er diverse bewerkingen en machines om zo tot het gewenste resultaat te komen. Plooibanken, freesmachines, boormachines, zaagmachines, lastafels etc. staan onze medewerkers bij in hun complexe werk. De nieuwe ponsmachine neemt zijn plaats in naast zijn al wat oudere collega en maakt nu deel uit van ons steeds groeiende machine park in de metaalafdeling.

Bevraging


Helpt u mee? Wij horen graag uw mening over onze diensten.

Contacteer ons


OptimaT wil zich profileren als een up-to-date toeleveringsbedrijf met tal van performante activiteiten in diverse sectoren.