Assemblage

Het atelier "assemblage" is een ruimte waar de focus ligt op het samenstellen van losse onderdelen tot een eindproduct. Onze ervaring met de automobiel sector stelt ons in staat om voor u een totaalmontage aan te bieden. Zowel in manuele montages als geautomatiseerde assemblages.

Naast het monteren heeft dit atelier nog een andere troef in huis: een haarscherpe controle op afwijkingen in uw productieproces zodoende u een perfect product kan afleveren. Zeker in een economische wereld waar PPM cijfers opmars maken. 

Ook ultrasoon lassen, hot-melten of warm lijmen, knipwerken, aantal controle en lijn assemblages behoren tot de “ know how “ van dit atelier.
 
Elke nodige en gewenste stap, bewerking of controle die uw instructie aangeeft leggen wij nauwkeurig vast in ons proces en blijft bewaard zoals de norm van ons ISO 9001 : 2015 certificaat verwacht.

Producten

Auto-onderdelen, elektrisch handgereedschap, industriële producten, wielen en medisch materiaal

Beschrijving

De assemblage van uw product of een gedeelte daarvan kunnen wij voor u verzorgen. Wij bouwen in overleg met u in ons atelier een assemblagelijn uit. Elke bewerking, elke stap en elke controle wordt nauwkeurig vastgelegd volgens uw instructies, zodat we rechtstreeks kunnen toeleveren aan uw afnemers.


Bekijk ook eens deze productie afdelingen:

Bevraging


Helpt u mee? Wij horen graag uw mening over onze diensten.

Contacteer ons


OptimaT wil zich profileren als een up-to-date toeleveringsbedrijf met tal van performante activiteiten in diverse sectoren.